Firma de contabilitate

Firmele de contabilitate ofera servicii de evidenta contabila, fiind infiintate de catre experti contabili in calitate de asociati majoritari.

O firma de contabilitate sau o societate de contabilitate trebuie sa detina valori morale evidente si sa indeplineasca doua mari obligatii pentru clientii sai:

1- Sa presteze servicii contabile intr-o deplina siguranta si intr-un mediu legal

2- Sa optimizeze la maxim taxele si impozitele platite de catre clientii sai.

Daca aceste doua obiective au fost indeplinite cu succes, atunci societatea de contabilitate sau firma de contabilitate se poate declara un partener de incredere si succes pentru clientii sai.

Contabilitatea poate fi organizata si condusa pe baza de contracte de prestari de servicii si de persoane juridice autorizate sau de persoane fizice care au calitatea de expert contabil, respectiv contabil autorizat, care raspund potrivit legii.

O sa va expunem in randurile de mai jos viziunea noastra despre activitatea ce trebuie regasita intr-o firma de contabilitate. Aceasta viziune este impartita in 3 segmente: Dorinta de a zambi, Inceputul unui zambet si Zambetul.

Dorinta de a zambi - Din nefericire in Romania serviciul contabil este prea putin organizat . Noi romanii ne pricepem in mare masura sa realizam contabilitate si reparat Dacii. Stim bine ca nu este asa. De cate ori am incercat sa ne gasim contabilul intr-un moment crucial noua? De cate ori am fost dezamagiti de operativitatea contabilitatii. Cate ore, zile poate chiar saptamani am asteptat sa primim raspunsul la cererea noastra pentru o balanta, sau o adeverinta, si apoi daca propriul contabil nu va raspunde la telefon, atunci cine sa va mai raspunda? Sau daca raspunde peste 3 zile, atunci degeaba mai raspunde.
O societate comerciala are nevoie de acest serviciu contabil, asa cum are nevoie de manegerul sau de materia prima atat de necesara desfasurarii activitatii. Alaturi de noi veti inlatura aceste piedici. Inceputul unui zambet- este inceputul constientizarii colaborarii pe care noi v-o propunem. Odata ce ati inteles ca suntem partenerul potrivit afacerii dumneavoastra totul prinde forma. Cuvintele textura si mai ales promisiunile substanta. – se datoreaza unui serviciu profesional contabil echilibrat in pretul onorariului. Nu veti mai gandi ca platiti prea mult si poate nejustificat contabilitatea firmei dumneavoastra. V a punem la dispozitie 2 abonamente lunare, menite sa va ofere cel mai corect pret si cea mai buna calitate .

Inceputul unui zambet – este evident cand remarcam multitudinea de bonusuri primite si corectitudinea noului dumneavoastra colaborator. Gandul evitarii costurilor ascunse, curieratul propriu si gratuit oferit de catre noi pentru dumneavoastra pentru a evita deplasari pline de stres, pierdere de timp si bani. Si pentru ce?!
A inmana actele societatii dumneavoastra pentru a fi prelucrate? Ei bine incepand de acum acest lucru este doar o amintire neplacuta ce tine de amenzile primite pentru parcarea in spatii interzise, condusul bara in bara prin Timisoara, certurile avute cu ocazia parcarii in spatiul unui alt cetatean, benzina si oboseala acumulata. Remarcam zambetul dumneavoastra din ce in ce mai luminos. Ne bucura acesta, dar inca nu am terminat. Asistenta tehnica, este nelimitata 8h/zi 5 zile pe saptamana. NU va costa nimic. Poate doar costul unui apel telefonic pe orice retea disponibila in Romania. Doar sa ne auzim cu vesti bune.

Zambetul – Situatia societatii dumneavoastre niciodata nu a fost mai usor de citit si de inteles. Nu lasati cifrele sa va induca in eroare. NU le lasati si sa zdruncine gandirea. Noi stim ca uneori contabilitatea poate fi ca limba chineza pentru un englez asa ca incercam sa o traducem. Va oferim , in exclusivitate chiar, o mini analiza financiara a societatii dumneavoastra. Personalul nostru lunar calculeaza si verifica lunar situatia fiscala a societatii dumenavoastra. Limbajul neinteles al cifrelor , acel cod de netrecut nu a fost niciodata mai usor de citit, de interpretat ca si acum. Din acest moment puteti lua decizii importante in legatura cu afacerea dumneavoastra, cu viitorul dumneavoastra chiar, condus de cifre exacte usor de inteles. Si daca totusi o mica parte de cod ramane un mister, noi mereu suntem gata si bucurosi sa va ajutam .

Iata ca dupa lunga dumneavoastra lectura pe site nostru , ajungem la concluzia finala.

ZAMBIM.

Oferiti afacerii dumneavoastra acest zambet. Sansa de a reusi in tot ce va propuneti.

Apelati cu incredere la serviciile societatii noastre, noi va asteptam sa reusim impreuna cladirea unui viitor comun.