Clientii nostri activeaza in diverse domenii de activitate, motiv pentru care serviciile noastre sunt adaptate din punctul de vedere al consultantei fiscale, legislative si contabile, sectorului in care activeaza societatile respective.

Credem cu tarie ca raportul financiar contabil pe care il avem cu clientii nostri, este un raport de parteneriat, bazat pe incredere, respect si confidentialitate ce are la baza identificarea fiecarei nevoi si proactivitate in oferirea de solutii. Serviciul contabil este un serviciu extrem de important intr-o activitate comerciala si de accea ne dam toata silinta sa ne tinem clientii informati, actualizati legislativ si mereu gata sa exploreze oricare oportunitate aparuta in activitatea lor.

Clientii nostri activeaza in diverse domenii de activitate, motiv pentru care serviciile noastre sunt adaptate din punctul de vedere al consultantei fiscale, legislative si contabile, sectorului in care activeaza societatile respective. Avem in portofoliu organizatii internationale, companii mixte, societati cu capital strain si societati cu capital romanesc.

Firmele cu care lucram